
Pojemniki pod zgrzew
-
Do czego służą?
Pojemniki pod zgrzew są wykonane polipropylenu z grubej foli, te są najlepsze.Grube są stabilne przy przenoszeniu posiłków , folia na obrzeżach pojemnika będzie dobrze przylegać i łatwo będzie można odsunąć folię kiedy jest z tzn. peel-m. -
Rodzaje pojemników pod zgrzew.
Pojemniki obiadowe niedzielone, dwudzielne, trójdzielne, okrągłe i prostokątne na zupę, niedzielone głębokie na pierogi, gołąbki, krokiety i naleśniki, małe na sałatki i sosy. -
Dlaczego warto ich używać.
Posiłki przewożone w pojemnikach na zgrzew nie wyciekną, obiady mogą zawierać sosy, dipy, dressingi. Mogą przewozić ciepłe i zimne jedzenie, nawet zamrożone. Możemy włożyć je do mikrofalówki. Transport przewożonych jest łatwiejszy, bezpiecznie i w całości dotrą do klienta.
Komentarze